El passat 25 d’abril es presentà a Tarragona el Pla de Suport al Tercer Sector Ambiental de Catalunya (2011-2014). La Canonja 3 assistí a aquest acte que es dugué a terme a la Diputació de Tarragona, amb la participació d’altres entitats ambientals del Camp de Tarragona i que comptà amb la intervenció del subdirector general d’informació i educació ambiental, Josep Planas, i de les entitats GEPEC i el Centre per a la Sostenibilitat del Territori (CST).

El Pla de suport al Tercer Sector Ambiental (2011-2014) té com objectiu principal identificar línies d’actuació, mesures i accions encaminades a promoure, consolidar i enfortir l’associacionisme i el voluntariat ambiental, i a reconèixer la tasca social que realitzen les entitats ambientals.

El Pla identifica les principals accions destinades a reforçar les persones i les entitats que formen part d’aquest sector, per aconseguir una major qualificació i reconeixement per part de la societat i de la resta de sectors, treballant en xarxa, amb més transparència i incorporant la innovació per desenvolupar projectes de gran qualitat i amb un major impacte social.

El Pla, impulsat per la Direcció General de Polítiques Ambientals, és una eina de planificació departamental i, per tant, inclou les mesures que el Departament de Territori i Sostenibilitat promourà o durà a terme durant els propers quatre anys, amb la col·laboració d’altres departaments de la Generalitat, dels ens locals, d’agents i actors socials i, naturalment, del propi sector.

Més informació sobre el Pla fent clic aquí.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s