Grup de Consum agroecològic

La Canonja 3, amb la col·laboració de l’Ateneu Popular La Mina, implusem el grup de consum La Bajoca, una cooperativa de productes de proximitat, ecològics i a preus assequibles. Els socis que hi estiguin interessats podran demanar la seva cistella ecològica i recollir-la cada setmana, sense import mínim.

grup de consum la bajoca

Què és el grup de consum La Bajoca?

El Grup de Consum La Bajoca és un conjunt de persones que s’uneixen per facilitar l’adquisició de productes locals i ecològics. L’objectiu és posar en contacte directe el productor amb el consumidor, per tal d’aconseguir un consum més respectuós amb el medi ambient, més just pels productors locals i a la vegada a un cost assequible pels consumidors.

  • Grup autogestionat
  • Productes ecològics
  • Preu just i assequible

 

Com funciona?

Cada setmana les persones que formin part del grup de consum poden demanar a través del web de consum.laturba.cat els productes que vulguin comprar. La comanda s’ha de fer entre divendres i dilluns per tal que el següent dijous estiguin disponibles a l’Ateneu La Mina de La Canonja (de 19:00h a 20:00h).

El pagament es realitza, de moment, en efectiu en el mateix moment de la recollida a l’Ateneu La Mina de La Canonja. Properament s’habilitarà la plataforma de pagament online per tal de fer més fàcil i agilitzar la compra.

És possible que algun producte demanat al web no estigui finalment disponible en el moment de la recollida. En aquest cas, només es cobrarà els productes que finalment l’usuari s’emporti a cassa. A la plataforma web s’actualitzarà el mateix dia el preu a pagar, en cas que algun producte no estigui disponible.

Hi ha alguns productes, com el pollastre, que s’han de demanar amb 15 dies d’antelació. En aquests casos, es cobrarà el quilo la primera setmana però es recollirà la setmana següent. Normalment el pollastre pesa 2 quilos o més, per tant, es cobrarà la quantitat

 

Hi ha alguna quota mensual?

Si vens a recollir els productes a l’Ateneu La Mina és gratuït. Només pagaràs pels productes que compris.

 

S’ha de demanar cada setmana?

No és obligatori. Si hi ha alguna setmana que no et va bé demanar cap producte, no hi ha cap problema.

 

Com m’apunto?

Envia’ns un correu a grupdeconsum@lacanonja3.org amb el teu nom i telèfon. Si ho prefereixes, pots fer servir el següent formulari de contacte:

Les teves dades només seran utilitzades per informar-te sobre el grup de consum La Bajoca. Protegim les teves dades mitjançant encritació SSL i mai les cedim a tercers.

Anuncis