Reobrim el camí de la Canonja a Vila-seca!

La Canonja 3 posa de manifest el conflicte del camí de la Canonja a Vila-seca, tallat per la carretera de Bellissens

Des de l’entitat ambientalista “La Canonja 3 – Poble, paisatge i sostenibilitat”, volem posar de nou en coneixement un problema que ja fa anys que perdura. El conflicte es troba en el fet que el camí que va des de la Canonja a Vila-seca està tallat a l’alçada de l’anomenada carretera de Bellissens (T-315), al terme municipal de Reus. Aquest camí, el qual ha estat usat durant dècades com a vial d’unió entre la Canonja i Vila-seca per pagesos, ramaders, passejants, excursionistes i ciclistes, des de fa alguns anys es troba tallat per una mitjana de formigó que separa els dos sentits de circulació de la carretera esmentada.

Cal tenir en compte que l’esmentat camí forma part del reconegut GR 92 que creua el litoral català de nord a sud, per tant, es tracta d’un camí públic usat anualment per nombrosos esportistes que fan la ruta.

Més informació fent a la següent nota de premsa.

Anuncis

One thought on “Reobrim el camí de la Canonja a Vila-seca!

  1. Fa uns dies vaig fer el recorregut de La Canonja a Vila-seca i és increïble que l’Ajuntament de Reus tingui marcat el camí i de sobte et trobis amb aquesta mitjana al mig. Sembla una broma de mal gust. Per cert, sóc de Reus. O sigui que pago taxes i voto a Reus.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s